UKR ENG
«ПАТЕНТБЮРО» Web-журнал «Інтелектус» Форум думок Мистецтво і творчість Мона Лиза

Мона Лиза

Дана Добровольская 24 квiтня 2007 09:57
Я верю , что это две разные картины , ведь гений ,живущий в Леонардо , мог оставить нам загадку.
Оля 05 грудня 2007 15:54
Мне вообще не нравится эта картина, вернее, то лицо, которое на ней изображено. Совершенно неприятная физиономия. Почему о ней так много говорят? Какая разница, сто там изображен, в каком настроение и т.д.? Неужели нельзя нарисовать что-то прекрасное, чтоб глаз радовался и душа цвела. Ведь ради этого и стоит творить. А то нарисовал урода, о котором ещё тысячу лет говорить будут... Вот такое моё мнение, имею право.
Володимир 23 липня 2008 10:17
Усі люди Землі єдайтесь в ім"я Господа Ісуса Христа!!! Мир вашому дому.
Збулися часи,---і Боже Царство наблизилось.Покайтеся,і віруйти в Євангелію!!! Настало для вас Царство Боже!!!
І проповідана буде ця Євангелія Царства по цілому світові, на свідоцтво народам усім.
І буде отара одна й один Пастер! Де двоє чи троє І ім"я Моє зібрані,---там Я серед них.
Я-Пастер Добрий,і знаю Своїх,і Свої Мене знають. Якщо Ви Мене любите,---Мої заповіді зберігайте!!!
Хто заповіді Мої має та їх зберігає , той любить Мене.А хто любить Мене,то полюбить його Мій Отець, і Я полюблю Його, і обявлюсь йому Сам.
Я повинен звіщати Добру Новину про Боже Царство,---бо на те Мене послано.
А ви вчитилями не звіться,---бо один вам Учитель,а ви всі брати.І неназивайти нікого отцем на землі,---бо один вам Отець що на небі.
І не звіться наставниками,---бо один вам Наставник,---Христос. Христос,Син Бога Живого!!!Син Людський прийшов не на те,щоб служили Йому,а щоб послужити,і душу Свою дати на викуп багатьох!!! Хто ж за Мене свою душу погубить,той знайде її.Немає нічого захованого, що воно не відкриється,ані потаємного,що не виявиться.Ваше світло нехай світить перед людьми,щоб вони бачили ваші добрі діла,та прославляли Отця вашого,що на небі.Виконуй клятви свої перед Господом!!!
Ось я стою під дверима та стукаю:коли хто почує Мій голос і двері відчинить,Я до нього ввійду, і буду вечеряти з ним, а він зі Мною.
Шукайти ж найперш Царства Божого й правди Його!!!

Усі люди Землі брати, єдайтесь в ім"я Господа Ісуса Христа!!!
А хто любить брата свого,той пробуває у світлі.
Благодать Господа нашого Ісуса Христа зо всіма вами!Амінь.

Світова церква Царства Божого.

Зроби копію і відправ тому кого ввжаєш за брата чи сестру.
З повагою раб,брат Володимир Щербань А всі віруючі були вкупі,і мали все спільне.
Ходити в сандалях,і двох убрань не носити.
Бо що людина посіє, те саме й пожне. КЛЯТВА ПЕРЕД ГОСПОДОМ.
я , ім"я каюсь в гріхах своїх,і вірую в Євангелію,вірую що Бог послав Свого Сина на світ,щоб через Нього світ спасся.Клянуся!
я, ім"я вірний і готовий за ім"я Ісуса Хреста погубити свою душу,щоб знайти її.Клянуся!
я, ім"я маю заповіді Ісуса Хреста,буду зберігати,та виконувати їх. Клянуся!
Имя